Ta witryna wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Szczegóły o przechowywanych plikach cookies znajdziesz na stronie „Polityka prywatności”.
Dowiedz się więcej.

Centrum Paderewskiego Tarnów - Kąśna Dolna

Kontakt

Newsletter a RODO

Informacja w sprawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych.

Dbając o Państwa dane osobowe i w oparciu o wewnętrzne procedury w związku z wejściem w życie od 25 maja 2018 r. RODO – Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), pragniemy spełnić względem Państwa obowiązek informacyjny i prosimy o reakcję, jeśli Państwa dane osobowe nie powinny być przez nas używane.

Informujemy, że administratorem Państwa danych osobowych jest Centrum Paderewskiego w Kąśnej Dolnej (zwane dalej Centrum) z siedzibą: Kąśna Dolna 17, 33-190 Ciężkowic. Wszelkie informacje związane z przetwarzaniem Państwa danych osobowych uzyskają Państwo od naszego inspektora ochrony danych, pisząc do niego na adres e-mail: centrum@paderewski.tarnow.pl

Centrum przetwarza Państwa dane osobowe do celów marketingu bezpośredniego, tzn. wysyłki newslettera, przedstawiania ofert handlowych oraz prowadzenia działań promocyjnych, na podstawie wyrażonej zgody.

Odbiorcą danych osobowych są podmioty świadczące dla Centrum usługi w zakresie obsługi informatycznej. Państwa dane osobowe przechowywane będą do czasu wycofania zgody (co oznacza wypisanie się z subskrypcji newslettera).

Informujemy, że mają Państwo prawo: dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, do wycofania w dowolnym momencie zgody na przetwarzanie danych osobowych.

Informujemy również, że od 25 maja 2018 roku przysługuje Państwu wniesienie skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

W przypadku rezygnacji z dalszego otrzymywania informacji, prosimy o przesłanie wiadomości drogą elektroniczną na adres e-mail: promocja@paderewski.tarnow.pl